Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kurcz Szandi - Rolling in the deep

"Kőkemény rocker csaj vagy, csak még nem tudod" - így véleményezte Király Viktor Szandi produkcióját. Hajós András és Király Viktor ugyanarra gondolt: szerintük tiszta Janis Joplin a fiatal tehetség.

0 Tovább

Arany Timi - Hurt

"Egy irgalmatlan nehéz dal volt ez, korunk egyik legképzettebb énekesnőjétől" - tette hozzá értékeléséhez Hajós András. Király Viktor szerint sikerült nem lemásolnia Christina Aguilerát Timinek, hanem másképp énekelte el a dalt.

0 Tovább

Hamar Barni - Learning to let go

"Végig velünk szemezett, és ránk, a közönségre koncentrált" - ez tetszett talán a legjobban Szandinak Barni produkciójában. Hajós András a fiú gitártudását is dicsérte.

0 Tovább

Bánsági Petronella - Küldd el a mosolyod

"Nagyon helyesen énekelsz, nagyon jól énekelsz" - árulta el Király Viktor Petronellának. A tanári kar szerint a kis tehetség nagyon cuki lány, és nagyon jó humorú is.

0 Tovább

Lőrincz Álmos - Mit tehetnék érted

"Nagyon szépen, tisztán énekelsz, látszik, hogy jó érzéked van hozzá" - ezeket mondta Hajós András Álmosnak a produkciója után, ami alatt Szulák Andi kissé elérzékenyült.

0 Tovább

Az ének iskolája

blogavatar

Az ének iskolája A műsorban olyan sztárok segítik az énekes palánták zenei fejlődését, mint az osztályfőnök Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor.

Utolsó kommentek